Monday, 31 December 2012

new year yang sungguh tak indah

assalamualaikum..

hummm... time kami dok menaip belog ni muka kami dah 10 jam tak senyum... kami tekanan... seumpama di tekan2... kepala otak kami ni dah beku supa ais ketui dua penumbok... 

hari ni dah la new year tapi kami tak berkesempatan pon nak relin bunga api kat luaq kolej ni.... bulih dok dengaq pom2 ja kat luaq nuh... sambil tangan ni dok menaip lab repot... kami tekanan dengan prof razak ni... semua group bio buat repot by group tapi mai group kami dia suruh buat individu...benda bulih buat sekali kerja kena buat 5 6 7 8 9 10....... ummm tabah lagi sebijik jari lagi....ummm 11 kali reja...

HUMMMMMMM!!!!

ni tepat kui 6 pagi baq ampa kami siap wat repot...2 repot sekali kami wat dengan berokband wat penyebai... memang tak bulih nak minta tolong encik google la... dan encik google translate.... kami kena selak buku2 solomon yang nalarekek punya gondo....tapi tak pa la..... lega dah la satu bala.... ada satu lagi bala nak mai nuh... kui 8 sat g nuuuuuuuhhhhh..... xlama dah laaa...bopa jam ja dri sekarang nihhhhhh...... kami ada kuiz plak...adoi2 bukak2 ja cuti depa nak wat kuiz....ummmmm schuweeeettt.... memang tak sempat dah kami nak lena nak baca pon kami tatau nak baca apa... dari relin retas owg lah sat g.... 

pastukan yang buat kami tekanan lagi... sepatutnya setat kui 12 td kami dah tak bulyh nak makan malam sebab kami berazam nak diet....tapi sebab bebai punya pasai tak leyh nk tokak2 lecturer kami..... kami p tokak megi umm... 2 bungkuih.. kami tak sedaq mcm mana kami bulyh terkoyak plastik bungkusan megi tu dua kali... serius kami tak sedaq... kami rasa kami di pukau...

UMMMMMMMM serius2... 

ampa tau dak taun ni saja ada 3 owg cabar kami bagi kuruih sampai 60 kg... depa kata kami gemok... kami pelik..pelik..pelik... dan pelik.... sejak bila aku penah kurus??? ummm kami kebinggungan...

pada masa yang sama kami malu2 sebab masih ada insan2 yang penah anggap kami kurus walaupon kami tatau bila masa kami kuruih... sapa insan2 tu kami rasiakan laa... ummm jgn paksa kami nyanyi lagu siti taim kami dok tekanan ni pliss222...

HEWW....HEEWWW...kami maaaluuuuuuuuu2.......... 

perrghhhh!!! kami mngantukk!!!!!!!!! xtahan dah.... kami gagahkan diri jugak sebab kami nak wish

HEPPYYYYY NEEWWW YEEAAARR AAAMMPPAAA.....

ummm ampa doa2 la kami bulyh meng-copy jawapan sapa2 esok nah... nite... 

eh............=_="....... monim......ummmmmm









3 comments:

  1. hang duk buat aku gelak hang tau dak. hahaha

    ReplyDelete
  2. haahahahah tau tak repot yang aku watsesunguh hati tu last2 prof razak tu kata hanta minggu depan..... ummm schuwweetttt.... tatau nk tokak menatang apa dah

    ReplyDelete
  3. hhha. at least dah buat habes relax next week nya. haha :P

    ReplyDelete