Tuesday, 19 February 2013

Encik TopOiq


Assalamualaikum..

Tediaa…. Bersawang terook belog kami…. Yela last update masa thaipusam hahahahahh ni raya cina lak.. nanti raya apa pulak bru kami nak update noh2…. Hahaha paham2 la kami buzy women… shooting merata-rata… tambah-tambah musim perayaan nih….. tempahan kuih kepit, kuih bakui, kuih bakaq, kuih bulan semua kami amik order… sebab itu la buzy kemain daripada artis2 lain… dah  la bulan ni jugak la kami nak kena jadi single mother…. Sob2…

humm ampaaaa dengaq la kami nak merengek ni….kami dok meroyan laki tak da ni… umm mat topoiq dah p obersea nuh sakan dia gong xi fa cai kat hong kong…..dia dok nak kejaq cita-cita nak jd abam popeye the sailormen tuuutt2… 7 feb dia dah bertolak dari kedah dah p johor… 8 feb ada kat Singapore sain kontrak… 9 naik flight p hong kong terus naik kapal…dia p lama kut 9 bulan… bak kata izah tiger “kalau mngandung dah bulyh beranak dah” meroyan oo meroyan….tapi tahap meroyan kami tak da la sampai  nak buat video boh youtube… hehehe chooii muluutttt……


mat topoiq nek kapai ni la…

haisshhh secara jujur sejujurnya ketiadaan topoiq ni memang menguji ke mantapan mental dan fizikal kami… walaupon secara zahirnya kami nmpak cool tapi secara batinnya kami menjeriittt kut… ampa tau dak dah 3 ari kami sembang dengan bear beruang kami… Nampak dak mental kami teruji d situ… yela nak sembang dengan anak sendiri si meow tu dia selalu tak da.. sejak2 berlaki nih kan menghilang je koje dia… ritu Nampak si meow dengan jantan lain.. yang menantu kami tupon tatau ilang p mana dah..  kami pon tatau kemana dah menantu kami ni takkan dia ikut mat topoiq sekali…..hummm


ni gambaq bebey kami… nma dia FJ fayed juniot tak sma kan dengan nama mat topoiq kami…fayed bin farid.. ummm schuwweetttttttt ….

Adoi laaaaa…. dah berapa ari dah dia naik kapal… last mesej dia anta kat kami “ sejuk ooiii” astu bila kmi balaih “ sejuk natang apa oooiii..” dia dah tak reply… ummmm kami sedih… nak bebai pon sorang2 tak da sapa dah nak pujuk…. Rindu mat topoiq bunyi tapir nyoottt2….main kutuk2 sesama sendiri… Umm kalau dulu topoiq ada dia selalu kencing kami… la ni dah berhari- hari tak kena kencing rasa bersih lah pulak… ummm  topoiq pulang laaaa….  Nak dengaq pantun ampa sebelom lena….  Sob2…sob2..

sebenarnya pemergian dia k obersea tu atas doa kami jugak… kaami support cita2 dia.. dulu masa awai2 dok bencinta kami Tanya apa cita2 dia.. dia kata nak naik kapal.. syukur la dia dah berjaya.. kami ja ni yang tek berjaya2 lagi ni… haiisshhhhh…… nak tau dak cita2 kami apa???
Opkos la cita2 kami nak jdi modeltak pon pramugari macm ni…hummmmmmmm….



 WWOOOOIII!! dok gelak2 paaaaaaaa!!! Mencarut sat g haaaaa…!!!!!!




encik topoiq... heheh kami maluuuuuuuuuuuu nyoot2

No comments:

Post a Comment