Saturday, 26 January 2013

holiday menjelang thaipusam

Assalamualaikum...

   hai u'olls.... lama kan i tak update belog ni.... mesti u'olls tertnya-tanya kemana laaaaaaa.... miss secha ni menghilangkan diri ek..... yela sejak2 gambo cengey i terkeluar dan tersebar keserata maya ni....actually i tak kisah pon coz ada yang komen i nmpak comel...hew...hew... ketermaluan pulak titeeww.... yang kata2 negatif tu diorang jeles jewwww...n i tak amik serius sngat pommm...pomm...

comeeyyy ann.........


ni bukti dia nahhhhhhhh

  Actually i ada ja kat malaysia ni cuma negeri ja bertukaq-tukaq....FYI i bukan tak da modal nk g shopping ke obersea ek... pliss jgn wat gosip puaka tu ek... i ni jenis yang support barangan tempatan tau....

bydaway...3 ari lepas i kat johorr saja g shopping2 kat johor primier outlet... saja g jalan-jalan nak tengok sales thaipusam mcm mana kat johor... emmm semua 90% less... 80% less... serius i tanjat.... tapi tak da la sampai nak melatah Bu#$%t... i jaga standard tauu...so, bila di tolak2 less dia bagi semua...current price dia adalah dalam 100++.... ummm murah kan?? murah sangat2 sampai kulit2 i dah mula tunjuk simptom2 alergic ni....coz selain dripada udang..lipas dan lintah...barang2 murah pon bolyh buat i beruam..so, i tak beli la...  owh  lupa nak gitau yang i tolak2 tadi tu harga for singlet yang berlubang2 ala2 lolita..from guess

 seriusly murah kan..... (sambil jegilkan bebola mata)




kami tak tangkap gambaq pon sebb tak da spa nak tngkap gambaq titew...

next day tu i pegi plak melacca........yelah... setelah puas g checking harga kat johor.... i g melaka pulak...but bukan nak checking harga lagi tapi kali ni i pegi sebab nak releasekan tension... i sampai pon masa tu dah malam dah... i check in hotel 3 star.... umm let me explain dulu ek.. i bukan tak nak g check in 5 star punya hotel.. i cuma malas nanti terserempak dengan reporters2 kew.. umm spoil mood i.. i bukannye jenis yang dahagakan publisiti murahan... biar lah orang nak kate apa kan.... yang penting peminat2 i selalu bg support... 

muahx..muahxx.. xoxo<---( aku tatau natang ni untuk apa..)

di melaka i naik river cruise... ummm enjoy sangat naik river cruise tu beberapa kali i tertelan ayaq sungai tu....mesti ada yang tertnya2 mcm mana i blyh dapat minum free air sungai tadi.. sebab kapal berlangar dengan ombak la u'olls...dan jangan tanya mcm mana ianya terjadi ek... pliss jgn paksa i tuk ajar ilmu alam kat sini pliss..plissss...

 ehhh.. i tertaip ayaq ek?? ewmmm kucing i lewni kalut nak menaip jugak... sooowwwyyy....

ni la cruise nyewwww.... best oooo i dok depan skali

esok tu i g taming sari tower.. korang penah naik tak?? bayar sepoh inggit jew... i duduk sebelah dengan international peeps tau... bukan bngla ek u'olls.. ahh...ahhh.. dengan france yuuhhuuuuu... die snap gamba i... tu yang buat i tak puas ati... editor2 majalah semua bayar 10,000++ tuk sekeping gamba i dia relex jekan snap berkeping2... so i niatkan sedekah jela.. malas nk berkira... memandangkan tiket foreign naik taming sari tower tu double dri i.... 

yesss... i jenis yang prihatin.... shhhhhh jgn heboh2kan i pemaluu.... <3

yang bulat2 tu berpusing... serius2 tak tipuuu

then.... petang tu jugak i bertolak g keyel... dah alang2 kat luarkan.... i g melawat ikea... saje nak survey2 barang kat ikea... i nak tunggu sales thaipusam habis dulu baru i nak g beli...saja i nak untungkan tokey2 ikea... bukan sebab i nak g rasa aircond die je ek... i bukan jenis yang mcm tu ek tuan2 puan2 .... dah masuk lam ikea tu i g la rasa meatball... kawan i kata sedap kat sana... ummm sedap lah jugak... tapi masa tu i pening gila so i tak lalu sngat nak makan...i makan 2 ketul je...serius2 yang ni i serius... 

pastu i decide nk kol kak i dtg amik i coz i miss my anak2 menakan i... dah berjumpa depan mata bertekak bagai nak gila.... hummmm  schuweettt...

so...esok kami balik arau.... nmpak dak raya thaipusam kali ni sakan gila.... bukak2 cuti ni ada test plak ummm schuweettt999!!!!!



p/s: tenkiu kepada rombongan makcik2 nurse hospital Jitra... <3 heww2

No comments:

Post a Comment