Wednesday, 15 May 2013

habis sudah

Assalamualaikum

Syukur alhamdulilah dah berjaya graduate akhirnya kami berjaya jugak mengharungi onak duri ranjau badai taufan stunami puting beliung gempa bumi letusan gunung berapi... haaa apa lagi aku tak sebut?? jalan berlopak...jerebu...err..err.. pembakaran terbuka aahhh dan semualah..

bayangkan.... selama 6 tahun bergelumamng dengan buku-buku nota-nota yang mampu mehilangkan keghairahan pemakanan seseorang insan yang berhati tulus mulus mcm kami ni.... namun kehebatan kami tak dapat disangkal lagi....kerana selama hayat di uitm ni berat tak penah bawah drpada 60....kalau orang lain nih mesti dah kurus tahap easy level untuk di kepak-kepak......by the way.. tenkiu abamla-abamla yasmeen... kepsi arau.. PHD serta kedai kak pon depan pintu pagaq B...mereka sngt berjasa dalam pembiakan2 lemak kami ni...

ouh kami kata 6 taun eh?? 3 taun sebenarnya... eh.. 2taun.. 2taun setengah?? aahh mampuih p.. yang pasti 6 sem....aaahhhh ayu dan lupa berpisah tiada......

 ok berbalik kepada nawaitu yang asal.....sungguh tidak kami sangka dan tidak kami duga yang nekad kami untuk tidak tidur didalam kelas sepanjang sem ini dibalas dengan kejayaan di luar pengharapan.... tenkiu Allah akhirnya dapat juga kami merasa nikmat yang tak diduga ini... walaupon ujung sem baru dapat merasa.... selama ni pointer terok-terok nak tunjuk kat abah pon malu... tapi bila dah elok pon malu nak tunjuk kat abah jugak siap malu kuasa dua lagi..

. malu-malu... ummmmm

walau bagaimanapon... kami nak mengucapkan berjuta-juta tenkiu kepada Izah Fasihah dan Najwa Malek yang tak jemu-jemu dok ketuk pintu bilik kami pagi-pagi buta semata-mata nk gerak kawan ampa yang baloq liat bagun pagi ni p kelas...yang selalu layan kawan ampa yang kuat menyebai ni tatkala membuat report.... yang selalu dok perabih stock muruku ngan oreo ampa umm kacang cmart tu skali...umm biskut cik hanna diyana sekali....umm banyaknya kami makan.. yang selalu paksa ampa tengok tarian uduh kami walaupon ampa meluat...yang selalu dok paksa ampa dengaq lagu arab walaupon ampa jijik... yang slalu maqah2 tak betempat (*izah sory umm bgenang da ayaq mata)... maapkan kami kalau wat ampa terasa...maap sangat-sangat.... halaikan ilmu dengan nasihat serta gosip-gosip semua.... 

 tapir sayangkan tiger ngn kora sampai mati..... *umm pandang ke langit ribaih2 ayaq mata bg kering*






umm tak blyh taip panjang2 mata masuk habuk.. auch2....


No comments:

Post a Comment